Logo of church

Ny udstilling med Henriette Muus i Church-hall

# Aktuelt

Udgivet fredag d. 8. april 2022 kl. 14:35
Ny udstilling med Henriette Muus i Church-hall

I går åbnede udstillingen af Henriette Muus med De Danske Kvinders påskefrokost og foredrag ved Henriette Muus. Det var et fantastisk interessant foredrag og oplæsning af Henriette Muus´s digte ledsaget af hendes billeder. 

Udstillingen som kan ses i Church-hall, forløber fra den 7. april og frem. Henritette  præsenterer en serie billeder som hun har malet under Lock Down. Hun siger selv om sine billeder “jeg følte jeg måtte arbejde med noget der bragte lys og gav betragteren tid og lyst til eftertanke, derfor valgte jeg at bevæge mig ind i biblens univers. Malet med tanken på at de ændrer sig med lyset, som livet ændrer sig, men at de altid har lyset i sig selv, som lyset i troen.”

Udstillingen har i alt 20 bibelske motiver fra både Det gamle og Det nye Testamente. Alle billeder har vedhæftet det relevante bibelcitat, så beskueren selv kan fordybe sig i den bibelske historie. 

Alle billederne er til salg. 

Billederne er en perfekt bidrag af vores påskeprogram med højskoledag søndag d. 10. april og påskegudstjeneste påskedag. Henriette Muus’ malerier kan ses i kirkens åbningstider. 

Kunstudvalget består af Lone Sigurdsson, Bette Broyd og Palle Baggesgaard Pedersen, som kan kontaktes for mere information eller hvis man er interesseret i at udstille. 

Du vil måske også kunne lide...