Logo of church

Drop-in dåb: Kom til planlægningsmøde d. 28. september

# Nyheder

Udgivet søndag d. 10. september 2023 kl. 00:00
Drop-in dåb: Kom til planlægningsmøde d. 28. september

Invitation til planlægningsmøde torsdag d. 28. september kl. 17.30 – 18.30 i Domkirken.

Vi gentager succesen med Drop-in dåb
I de senere år har vi afholdt drop-in dåb i flere forskellige kirker i Roskilde. I år lægger Natkirken i Roskilde Domkirke rammerne om endnu en særlig aften, hvor vi tilbyder mennesker i alle aldre, fra hele Roskilde, at droppe ind fra gaden og blive døbt. 

Læs om arrangementet på Domkirkens hjemmeside

Natkirken danner rammerne
Denne gang bliver drop-in dåben i regi af Natkirke i Domkirken og det bliver derfor en torsdag aften. Tidspunktet er fastlagt til torsdag d. 9. november kl. 19-21. Sankt Andreas Kapel vil danne ramme om dåben, og bliver der ’kø’, tages den store døbefont i hovedskibet også i brug.

Kom til planlægningsmødet torsdag d. 28. september kl. 17.30 – 18.30 
Alle er velkomne til planlægningsmødet, som foregår i Roskilde Domkirke. Gå ind ad Nordre Våbenhus eller medarbejderindgangen og find kirketjenernes arbejdsrum op ad trappen.

Her vil vi hilse på hinanden, gennemgå arbejdsgangene, aftale rollefordeling, drøfte PR m.m.

Vil du være med?
Frivillige tager imod i indgangen, synger for på folks yndlingssalmer, fejrer dåben med bobler og overrækker dåbsgaven bagefter, og sørger for forplejningen denne aften. Nogen stiller sig til rådighed som dåbsvidner for dem, som kommer alene eller ikke har familie og venner med som vil stå fadder.

Organist, kordegn og kirketjener bidrager på deres faglige område. Præster fra sognene i og omkring Roskilde taler med dem, der kommer, og forestår de mange dåb.

Hvis du gerne vil være med til drop-in dåb, skal du give besked til togholderne Daniella eller Mogens senest d. 27.9. Det er OK, hvis ikke du kan deltage i planlægningsmødet.

Natkirkepræst Daniella Anastasie Schilling, das@km.dk, tel. 20269396
Sognepræst Mogens Ohm Jensen, moje@km.dk, tel. 61638122

Efter planlægningsmødet i september vil sognene høre mere og modtage relevant PR-materiale.