Julekoncert i Glesborg

Torsdag 30. november 2023, kl. 19:30
Glesborg Kirke, Glesborg Bygade 25A, 8585 Glesborg

Julekoncert i Glesborg kirke torsdag d. 30. november kl. 19.30

Grenen fra livets træ står skønt……

Men denne strofe fra en elsket julesalme inviteres der hermed til en aften, hvor vi forbereder os på advent  i sang , tale og musik.

Karen Marianne Kristensen, Tom Ahlmann og Lise-Lotte Kristensen vil føre  Jer gennem advents fortællinger, adventssange og salmer og orglet vil spille musik over adventssalmer og jul.

Karen Marianne blev uddannet fra Det teologiske Fakultet i 1983. Hun har været sognepræst på Samsø, Århus og Gjerrild. For 5 år siden blev Karen Marianne valgmenighedspræst i Vivild. I øjeblikket er hun konstitueret som sognepræst i Glesborg-Fjellerup Hun er kendt for sin store viden om Nordisk Mytologi og sin medrivende fortællerevne.

Tom er uddannet fra Det teologiske Fakultet i 2011. Efter en lang karriere med oversættelsesvirksomhed blev han i 2012 ansat som sognepræst ved Voer, Udby, Holbæk og Estruplund kirker. Han er nu ansat i Kliplev. Han er desuden privat uddannet i sang og været en del af den ”International Opera Group” i England.

Lise-Lotte er organist og kantor uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium i 1988. Efter uddannelse tog hun til England på efteruddannelse ved professor David Sanger. Har været ansat som organist i Århus og Hjørring, Grenaa Kirke, og er nu ansat ved Løgumkloster Kirke.

Vel mødt til en aften i advents tegn.

Du vil måske også kunne lide...