Sogneaften i Grenaa Sognegård

Onsdag 9. oktober 2024, kl. 17:00 - 19:00
Grenaa Sognegård, Nørregade 1, 8500 Grenå
Jesper Grønkjær, Smiles ambassadør

Sogneaften
Onsdag 9. oktober kl. 17.00 i Sognegården 

Jesper Grønkjær - smilets ambassadør

Jesper Grønkjær har gjort det til sin mission at drage ud til klodens fjerneste afkroge, for at vise, at smilet er det sprog, vi alle taler. Jesper Grønkjær er optaget i ”Eventyrernes Klub” blandt nogle af de mest legendariske globetrottere. Han har gjort det til sin mission at drage ud til klodens fjerneste afkroge for at vise, at smilet er det sprog, vi alle taler. 

I 25 år har han rejst verden rundt og samlet personlige beretninger. Han har besøgt indianere i Sydamerika, tibetanske munke i Himalaya, kannibaler på Ny Guinea, gangstere i Honduras og beduiner i Sahara. Foredraget er en skøn blanding af smukke fotos, unikke tv-klip, rørende historier. Men vigtigst af alt: der er så mange budskaber, at hans ord og holdninger bliver hængende i tankerne længe efter. Undervejs tager han bl.a. sine tilhører med på tømmerflåde ned af Amazonfloden, ud til stammefolk i Afrika, ind bag tremmerne i Sydamerikas værste fængsler og til verdens strengeste diktaturstat, Nordkorea. 

Jesper ved, hvad der sker, når man møder verden med smil, fremfor med skepsis. Han bliver kaldt Smilets Ambassadør, og når du har hørt hans foredrag, så vil du vide hvorfor.


Har du evt. idéer til fremtidige sogneeftermiddage eller sogneaftener, er du velkommen til at sende os en mail med forslaget til: grenaa.sogn@km.dk 

I emnefeltet skriver du: Forslag til sogneeftermiddage/sogneaftener. 

Du vil måske også kunne lide...