Koncert med Lasse Mauritzen m.fl.

Søndag 15. september 2024, kl. 16:00
Solbakken 56, 2840 Holte, Solbakken 56, 2840 Holte

Kammerkoncert i Holte Kirke

Søndag den 15. september kl. 16

Lasse Mauritzen med Trio Doré


Lasse Mauritzen er allerede en legende som hornist. Allerede som teenager fik han sin første stilling i DR-Underholdningsorkestret og 21 år gammel vandt han pladsen som 2. solo-hornist i Det kgl. Kapel. Siden 2006 har han virket som 1. solo-hornist i DR-Symfoniorkestret. Sideløbende hermed er Lasse Mauritzen en efterspurgt solist og kammermusiker, ligesom han ved flere lejligheder har fungeret som gæstesolohornist i BBC Symphony Orchestra og hos Philharmonia Orchestra i London.

Ved denne koncert optræder Lasse Mauritzen sammen med sin Trio Doré, hvor man hører hornet i kombination med sang og harpe.

Trioens sopran er Louise McClelland Jacobsen, som i 2023 modtog Léonie Sonnings Talentpris. Louise McClelland Jacobsen er uddannet ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Operaakademiet i København, samt på Hochschule für Musik und Theater Hamburg. Hun er efterspurgt som solist til både kantater, passioner, oratorier og operascenen.

Trioens harpenist er den herboende amerikanske harpenist, Zachary Hatcher, der siden 2015 er soloharpenist i DR Symfoniorkestret – en position han blev udnævnt til som 19-årig. Han har vundet ”Prix d’honneur” ved den internationale Léopold Bellan Musikkonkurrence i Paris og er kendt både som orkester- og kammermusiker samt som solist. Ved siden af orkestret er Zachary Hatcher siden 2021 lærer på Det kgl. danske Musikkonservatorium.

 Ved koncerten vil de tre fremføre værker af bl.a. G. Puccini, R. Strauss og G. Mahler.

 Koncerten er en del af Nordisk Kirkemusiksymposium.

Læs mere på:

https://www.lassemauritzen.com/

https://www.louisemcclelland.com og

https://www.dkdm.dk/en/employee/zachary-hatcher

 

Der er gratis adgang til koncerten

Du vil måske også kunne lide...