"Operafristelser" i Bælum Kirke

Tirsdag 13. august 2024, kl. 19:30
Bælum Kirke, Vestergade 2, 9574 Bælum
Marianne Heuer, Thomas Rewes og Natasha Kutsko Jensen
Gratis

Marianne Heuer, sopran, og Thomas Rewes, baryton, leverer sammen med pianist Natasha Kutsko Jensen en smasklækker koncert med nogle af de skønneste operafristelser: Mozart, Reesen, Léhar og Puccini. 

Undervejs tager sangerne en række forførende roller på sig. Fristelserne bliver store. 

Kan du modstå?

Marianne Heuer er uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium. Hun er født og opvokset i Nordjylland, og er både efterspurgt solist og professionel korsanger. Marianne er bl.a. ansat i Danmarks Radios KoncertKor i København, som synger med DR Symfoniorkesteret.

Thomas Rewes, baryton, er uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium hos Annette Bo Nielsen med sideløbende private studier hos Kristian Sørensen, Leipzig. Thomas modtog i 2010 Rebild Musikpris. Han har sunget Papageno i Mozarts Tryllefløjten og Greven i Figaros Bryllup samt medvirket som korist i Den Jyske Operas opsætninger. 

Marianne og Thomas bliver akkompagneret af Natasha Kutsko Jensen, som er kirkens organist. Natasha er uddannet som pianist fra både Musikakademi i Belarus samt Nordjysk Musikkonservatorium, og hun har et alsidigt virke som solist, kammermusiker i ensembler og ikke mindst som en fremragende akkompagnatør.

Menighedsråd er vært ved et glas vin og lidt sødt efter koncerten. 

Der er fri entré.

Du vil måske også kunne lide...