Logo of church
Event image

Koncert med Den Danske Guitarkvartet SIM

Søndag 19. november 2023, kl. 16:00 - 18:00

Simeons Kirke, Sjællandsgade 12B, 2200 København N

Den Danske Guitarkvartet inviterer publikum med på en musikalsk og underholdende rejse gennem forskellige tidsperioder og klanguniverser, der strækker sig fra tysk barok og sprudlende Vivaldi til billedskabende minimalisme af Phillip Glass i en varieret og spændende koncert. 

 

24 strenge Den særlige konstellation med fire guitarer i tæt sammenspil giver helt enestående klanglige og dynamiske muligheder, man ikke skulle tro var mulige for guitaren.
Det kræver kammermusikalsk excellence at få 24 strenge til at smelte sammen til et fælles instrument. Den Danske Guitarkvartet skaber et levende og unikt lydbillede, der skal opleves!

Fire musikere Den Danske Guitarkvartet er en traditionsrig kvartet, der startede i 1999. Kvartetten har siden da turneret aktivt i Danmark og er kendt for sine virtuose og nærværende koncerter med formidlinger af nye arrangementer af klassiske værker, sammen med værker komponeret for kvartetten. I dag består Den Danske Guitarkvartet af guitaristerne: Kristian Lager, Mikkel Lynggaard, Thea Vesti Pedersen og Martin Stæhr Haugaard. 

Alle er velkomne. 

Fri entré!

Du vil måske også kunne lide...