Logo of church
Event image

Julebasar - bliv frivillig (dag 3)

Søndag 19. november 2023, kl. 12:00 - 18:00

Benediktekirken Hamburg

Julebasaren er Benediktekirkens største begivenhed på året, hvor kirken sammen med de andre nordiske kirker på Ditmar-Koel-Strasse omdannes til byens hyggeligste julemarked. For at det i år kan lykkes igen, kræver det mange frivillige - også dig, dine venner og familie! Alle som har lyst til at hjælpe med, kan vi bruge.

Som frivillig vil du blive en del af at stort frivilligfællesskab, som står i boder og sælger varer eller hjælper med andre praktiske opgaver. Overskuddet fra julebasaren går til kirkens daglige drift og til det kommende års kirkelige, kulturelle og sociale aktiviteter. Derfor er de frivilliges indsats under basaren helt uundværlig og meget værdsat. Som tak blive afholdt en frivilligfest d. 19. januar 2024. 

Man kan læse mere om julebasaren og arbejdet som frivillig sidste år her.

Vigtige informationer ved tilmelding

  • Hvilke arbejdsopgaver eller bod du placeres i, bestemmes af vagtplanlæggeren. Man er dog velkommen til at skrive i tilmeldingens kommentarfelt, ved ønske om bod, man vil stå i, eller personer man gerne vil stå sammen med. Der er dog ingen garanti for, at ønskerne efterkommes, da alle boder skal have bemanding.
  •  Kun mulighed for at hjælpe noget af dagen? Hvis du ikke kan være frivillig i hele basarens åbningstid, så notér meget gerne i kommentarfeltet de tidspunkter på dagen, hvor du kommer og er frivillig. Derved opstår der ingen huller i vagtplanen.

Spørgsmål: Har du spørgsmål om at være frivillig til julebasaren, skal du endelig kontakte os på ungdom@dankirke.de eller 0049 (0) 40 37 13 00.

Mange hilsner,

Agnes, assistent

Du vil måske også kunne lide...